Gretzmann er en god spiller
نوشته شده توسط : borrndmtroje

Det centrale mål for Billige Fodboldtrøjer Barcelonas underskrivelse i sommer Er Atletico angriber Geritzmann, Barcelonas hovedstjerne Messi udtalte også offentligt det Gretzmann er en meget god spiller. De kan kommunikere med hinanden meget godt. Messi's implikation er, at han er kompatibel med Gretzmann.

Lige nu har Glieszmann endnu ikke offentliggjort sit næste stop. I sidste ende er det fornyelsen af Atletico eller tilslutning til Barcelona. Det blev også rapporteret, at Manchester United er også meget interesseret i Glezmann.

I et interview sagde Messi fra Argentina "Han er en god spiller, Vi vil forstå hinanden. Han vil opleve et specielt øjeblik i sin karriere. Selv om det stadig ikke er 100% Men hvis vi kan få mere styrke, Dette er utvivlsomt en bedre ting. " Hvis Gelizmann tilslutter sig, Hvordan organiserer Barcelona tropper? Messi, Tøj Argentina sagde: "Det afhænger af træneren. Vi ønsker at være det bedste hold i verden, På grund af dette skal vi kigge efter de bedste spillere. "





:: بازدید از این مطلب : 15
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 18 خرداد 1397 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: